Memory Groepsfotografie

Verantwoord Fotograferen

Om de studenten toch een tastbare herinnering aan hun studietijd te kunnen geven, hebben we de volgende (nieuwe) mogelijkheden voor de groepsfotografie anno 2020 op een rijtje gezet. We hebben dit ook afgestemd met de fotografen en die staan voor u klaar om alles veilig, verantwoord en creatief te organiseren!

Fotografie op 1,5m afstand

De fotografen kunnen op een creatieve manier invulling geven aan een foto waarbij studenten afstand houden. Dit kan o.a. door de foto van een hoger standpunt te nemen, de groep op te stellen op verschillende hoogtes of in een v-constructie. Dit is naar verwachting tot max.25 personen mogelijk. Mocht de groep groter zijn, dan kan er alsnog op deze manier worden gewerkt, maar de groep wordt dan opgedeeld. Hier kan uiteindelijk een collage van worden gemaakt, of de studenten ontvangen meerdere foto’s in één diplomamap.

Fotografie op individuele basis

Dit kan op locatie, maar ook op afstand. Tijdens een bijeenkomst/diploma-uitreiking kunnen er individuele foto’s worden gemaakt van de studenten en deze worden vervolgens in een collage samengevoegd. Ook is het mogelijk om eigen foto’s van studenten aan te leveren en op deze manier een collage te maken.